MBO's werken samen met Floriade

Geschreven door Redactie

Floriade Expo 2022, MBO College Almere en MBO College Poort gaan samenwerken om studenten de kans te bieden een waardevolle bijdrage te leveren aan de voorbereiding en organisatie van Floriade Expo 2022.

Met de samenwerkingsovereenkomst die dinsdag is getekend, faciliteert Floriade Expo 2022 studie en stageprojecten voor studenten van de verschillende opleidingen van MBO College Poort en MBO College Almere.

Voor de studenten van de brede niveau 2-opleiding Allround Medewerker betekent dit, dat studenten les krijgen op het Floriadeterrein en daar direct aan de slag gaan. Studenten Marketing & Communicatie krijgen de opdracht Almeerse jongeren bij Floriade te betrekken door onder andere content te ontwikkelen voor social media. En studenten van de Veiligheidsopleidingen kunnen stage lopen bij beveiligingsprojecten op het Floriadeterrein.

Op de onderwijslocatie wordt er een Floriadepaviljoen geplaatst, zodat alle studenten de ontwikkelingen kunnen volgen en praktijkopdrachten op het gebied van duurzame ontwikkelingen kunnen uitvoeren.


Onze Ambassadeurs