Flevo Makelaars neemt branchegenoot Arcuris over

Geschreven door Redactie

levo Makelaars neemt per 1 oktober aanstaande branchegenoot Arcuris over. De directies van beide bedrijven hebben dit vandaag bekend gemaakt. In de afgelopen dertig jaar hebben Nick Geul en Frans Irik, de twee directeuren van Arcuris, hun bedrijf tot een toonaangevend makelaarskantoor gemaakt.

Met de overname versterkt Flevo Makelaars zich vooral op de markt van bedrijfsmatig vastgoed. Flevo Makelaars is tot nu toe een belangrijke speler op met name de Flevolandse woningmarkt. Directeur Hans van Dijk is dan ook bijzonder verheugd met de overname. ‘Arcuris is een fantastisch bedrijf dat zeer aanvullend is op onze huidige dienstverlening. Wij kijken ernaar uit om de activiteiten niet alleen op de particuliere, maar ook de zakelijke vastgoedmarkt met de medewerkers van beide bedrijven verder uit te bouwen.’

Hoog rapportcijfer

Flevo Makelaars heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een zeer gewaardeerd makelaarskantoor in Flevoland.

De dienstverlening wordt door klanten op Funda gewaardeerd met 9,4 gemiddeld.

Perfecte partner

Arcuris-directeur Nick Geul zegt in Flevo Makelaars dan ook de perfecte overnamepartner te hebben gevonden. ‘Flevo Makelaars is een actief, persoonlijk en betrokken makelaarskantoor. Een bedrijf waaraan wij met heel veel vertrouwen het Arcuris-stokje aan overdragen. Wij zijn ervan overtuigd dat Flevo Makelaars dit mooie bedrijf verder zal uitbouwen.”

Bedrijfsnamen blijven

Flevo Makelaars en Arcuris zullen de activiteiten onder eigen naam blijven uitvoeren.

Voor medewerkers, opdrachtgevers en andere relaties verandert er feitelijk niets, zij houden hun eigen vertrouwde contactpersonen. Nick Geul blijft als adviseur aan Arcuris verbonden.Onze Ambassadeurs