Vechtspullen haal je bij NLFightShop

Geschreven door Redactie

NLFightShop is dé plek om nieuwe vechtspullen te kopen. De sportwinkel uit Almere levert handschoenen, kleding, sportvoeding en nog veel meer vechtaccessoires. Of je nu een beginner of professional bent, bij NLFightShop ben je aan het juiste adres.

De artikelen die gekocht kunnen worden zijn allemaal in de praktijk getest. Dit betekent dat je garantie hebt op spullen van kwaliteit.

Buiten de spullen die je bij NLFightShop kunt halen, geven de medewerkers ook de juiste advies wat het beste bij je past. Vanuit jarenlange vechtsportervaringen in MMA, kickboksen, Jiu Jitsu en nog veel meer sporten ben je altijd verzekerd van een goed advies.

NLFightShop is gevestigd aan de Markerkant 13 in Almere. Ook is het mogelijk om je artikelen online te bestellen via www.nlfightshop.nl.