Kunsttour 2.0 in de startblokken

Geschreven door Redactie

Op 3 en 4 oktober helaas geen vijftiende editie van Tour of Art Flevoland, maar wel KUNSTTOUR 2.0, als (eenmalig) alternatief, waaraan een groot deel van de voor de Tour of Art geselecteerde deelnemers meedoet! Dus toch een mooi Flevolands kunstevenement in het eerste weekend van oktober.

De deelnemende kunstenaars staan in de startblokken om de bezoekers te ontvangen en hun kunst aan hen te laten zien. Op 3 en 4 oktober is iedereen tussen 12:00 en 18:00 uur van harte welkom op de 19 deelnemers locaties verspreid over Almere, Dronten, Lelystad en Zeewolde, waarbij de deelnemers zelf aanwezig zijn. De toegang is gratis.

Voor de Tour of Art regelt de organisatie locaties in Lelystad, en nemen op iedere locatie minimaal drie kunstenaars deel. Bij KUNSTTOUR 2.0 mochten de deelnemers zelf bepalen waar ze wilden deelnemen, mits het in Flevoland is. Ook was er vrije keus in het aantal deelnemers per locatie. Verrassenderwijs blijken lang niet alle deelnemers voor een locatie in hun eigen woonplaats gekozen te hebben. De 38 kunstenaars, afkomstig uit Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Lelystad, Rutten en Zeewolde, nemen deel verspreid over negentien locaties (vier in Almere, drie in Dronten, elf in Lelystad en één in Zeewolde). Het is dus een echt Flevolandbreed kunstevenement.

Voor alle details over KUNSTTOUR 2.0, inclusief een overzicht van deelnemende kunstenaars en van locaties, zie www.tourofartflevoland.nl/kunsttour-2-0.

Onze Ambassadeurs