Zwemcompetitie New wave op de eerste plek

Geschreven door Redactie

Afgelopen weekend zwom zwemvereniging New Wave Almere de eerste ronde van de Nationale Zwemcompetitie in hun thuisbad in Almere Poort. Na een aantal dagen wachten op de uitslag bleek dat New Wave het seizoen goed is begonnen. 

De poule waar New Wave in zwemt is de regionale B-klasse van de regio Midwest en bestaat uit vijftien verenigingen. In totaal zijn er vijf regio's bestaande uit 71 verenigingen.

Regio Midwest is een sterke regio, maar dat landelijk zes van de beste vijftien verenigingen, uit de poule komen, heeft ons wel verrast. Des te mooier is het dat wij zelfs landelijk in de B-klasse op een voorlopige tweede plaats staan.

Meteen aan de start van de eerste ronde werd de toon voor de rest van de middag gezet. Het junioren jongens estafetteteam sleepte namelijk gelijk al de winst binnen van de eerste estafette. Toch zijn er naast de geweldige teamprestaties ook hele mooie individuele prestaties geleverd. 

New Wave heeft nu nog vier competitierondes te gaan. De eerstvolgende vindt plaats op 8 november, wederom in Almere Poort.Onze Ambassadeurs