Sint-Maarten en Sinterklaas met een klein groepje vieren

Geschreven door Redactie

Feesten zoals Sint-Maarten en Sinterklaas kun je dit jaar waarschijnlijk alleen met je eigen gezin vieren. De corona maatregelen die twee weken geleden in zijn gegaan, gelden waarschijnlijk ook nog in december.

Dat betekent dat je maximaal 3 gasten mag uitnodigen. Dat vertelde Premier Mark Rutte gisteren tijdens een soort mini-persconferentie.

Ga er voorlopig maar van uit dat je dat niet groot kunt vieren, maar alleen met je eigen gezin met drie gasten.

De premier weet nog niet of de maatregelen met Kerstmis ook nog gelden. Dat hangt af van hoe de situatie is in Nederland. Hij zei dat iedereen zich goed aan de regels moet houden, zoals handen wassen en voor volwassenen ook 1,5 meter afstand houden. 


Onze krant nog niet ontvangen?