Schaken Almere

Geschreven door Redactie

Almere speelt in de JCC Meesterklasse-A. Ze spelen in poule A op de aankomende speeldagen.


Vanwege corona maatregelen is de opzet dit jaar tijdelijk aangepast. De categorieen zijn gescheiden van data en/of locatie. Voorop staat dat de jeugd weer veilig kan schaken, maar met behoud van het karakter van de reguliere wedstrijden in de KNSB Jeugdclubcompetitie.  


A en C, 3 wedstrijden op een dag, 4 teams per locatie. D, 5 wedstrijden op een dag, 12 teams per locatie. E, 7 wedstrijden op een dag, 16 teams per locatie. Door bij de D en de E een halve finale in te lassen, houden ze het aantal kinderen beperkt. Voor de A en de C staat daarnaast een online programma klaar mochten bepaalde wedstrijden niet door kunnen gaan. 

De aankomende speeldagen is 28 november. Ronde 1: 10.00-12.15 uur. Ronde 2: 12.45-15.00 uur. Ronde 3: 15.30-17.45 uur