Eerste dag Black Sheep Friday groot succes

Geschreven door Redactie

De eerste dag van Black Sheep Friday is een ongekend succes geworden voor de Almeerse bespeler van de Keuken Kampioen Divisie. De webshop van Almere City FC noteerde een all-time recordomzet voor één dag.  

Sokken, wedstrijdshirts uit- en thuis, maar ook mondkapjes; de Almeerse supporters wendden zich op de openingsdag van de stuntverkoop massaal tot de producten op fanshop.almerecity.nl. Het mondkapje blijkt het meest geliefd. Verplicht vanaf 1 december in openbare ruimte is het item niet aan te slepen.

Ook de nieuwe sokken van footballcompany COPA doen het erg goed. Het sportbedrijf, dat momenteel in de schijnwerpers staat vanwege de exclusieve Maradona lijn, vervaardigde een chique kous voor de Almeerse voetbalclub en die vindt gewillig aftrek als schoencadeau.

Ook verkoopt de club deze drie dagen exclusieve teamwear, zoals winterjassen, regenjassen en trainingsshirts en -jacks. Populair mogen de spullen van Craft Sportswear zeker genoemd worden. Regelmatig zijn de producten in de online winkelmandjes terug te vinden.

De bestelde items liggen tussen maandag 30 november en zaterdag 5 december bij de mensen thuis. Bestellers die hebben gekozen voor afhalen bij het stadion, krijgen zondag bericht over de status van hun bestelling.

Speciaal voor de uit Amerika overgewaaide koopjesdag zijn er nog tot en met zondagnacht mooie deals te vinden in het digitale onderkomen van de voetbalclub. Eenieder die ook een kijkje wil nemen kan naar fanshop.almerecity.nl!

Onze krant nog niet ontvangen?