Geen extra koopavonden bij Alméérplant!

Geschreven door Redactie

In de december editie staat een artikel over extra koopavonden bij tuincentrum Alméérplant in Almere Buiten. Via deze weg willen wij melden dat deze extra koopavonden niet doorgaan! 

Daarentegen is de jaarlijkse kerstshow wel dagelijks te bekijken! Deze kerstshow is dé magische start van de kerstperiode en de perfecte gelegenheid om een indruk te krijgen van de nieuwste kerstdecoraties. Een bezoek aan de show is gegarandeerd een feestelijk dagje uit!
Ze hebben een grote selectie aan kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstverlichting, kerstballen, decoraties, kersthuisjes en sfeervolle cadeaus. Dit allemaal staat opgesteld in een prachtige setting waar je doorheen kunt lopen.  


Het tuincentrum is 7 dagen per week geopend maar in verband met de huidige corona maatregelen mogen er maar een beperkt aantal klanten naar binnen. Bekijk daarom de actuele openingstijden en de live tracker op www.almeerplant.nl om te zien hoe druk het is!  


Onze Ambassadeurs