Verrassend wonen in Almere Poort

Geschreven door Redactie

Door de prachtige ligging van Almere Poort, aan het water en het bos, kun je er verrassend wonen. In de duinen, in een herenhuis aan de gracht of juist het vrije gevoel van een Tiny House.

Nieuwe wijken zijn in de maak waar groen en gezond wonen de standaard is, om te beginnen in Zandpoort in Olympiakwartier West.

Naast wooncomfort heeft Almere Poort nog een mooi strand en een prachtige jachthaven die samen veel watersportmogelijkheden bieden. Het stadsdeel ligt aan de A6, vlakbij Amsterdam en 't Gooi en heeft een eigen NS Station en een goede busverbinding met de andere delen van Almere.

In Almere Poort bouwen mensen samen aan een nieuw stadsdeel. Waar alle betrokkenen beseffen: we doen het samen, we doen het anders en we bouwen voor de toekomst. Als toekomstige bewoner kun je huren, kopen of zelf bouwen. Het aanbod van woningen in Poort is te vinden op Niki, Funda en Jaap.


Onze Ambassadeurs