Korte-filmproject zoekt acteurs en locaties

Geschreven door Redactie

Het Almeerse Empirical Cinematic Ventures, dat zich bezighoudt met het maken van korte, verhalende films, is voor het aankomend project 'UPDATE' op zoek naar acteurs en locaties.

Het betreft een niet-commerciële Engelstalige film zonder budget. Aanwezig zijn een script en alle professionele mogelijkheden om een film digitaal in 4K te draaien en te bewerken.
Het uiteindelijke resultaat zal te zien zijn op het YouTube-kanaal van ECV en zal aangeboden worden aan onsalmere.tv en diverse binnen- en buitenlandse (korte)filmfestivals.

Op dit moment is de productie nog op zoek naar 4 acteurs zoals hieronder beschreven:

– Leanne, een tienermeisje (ongeveer 16 jaar) hoofdpersonage. Leanne is een vrolijk, sociaal, sterk meisje. Ze houdt van joggen en lijkt dat regelmatig te doen. Het talent hoeft niet per se 16 of 17 te zijn, maar moet er voor door kunnen gaan. Accentloos Engels kunnen spreken is een must.
– Mom, de moeder van Leanne (vrouw van rond de 40-45 jaar) Mom heeft maar één korte scène. Mom is een leuke en ontspannen vrouw. Accentloos Engels kunnen spreken is een must.
– Knife man, slechterik (man, leeftijd rond 18-25) niet per se noodzakelijk Engels als moedertaal.
– Gunman, slechterik (man, leeftijd rond 18-25) niet per se noodzakelijk Engels als moedertaal.

Tevens wordt er gezocht naar een geschikte locatie in en rond Almere voor het filmen van de scenes in het huis en de tienerkamer van de hoofdpersoon. De opnamen duren maximaal een dag en de filmploeg is klein.

Heb je interesse, of je kent iemand die dit zou kunnen hebben, neem contact op met de producent via mail: mail@empirical.nl

Onze Ambassadeurs