Jandino Asporaat komt met een nieuwe Bon Bini Holland film!

Geschreven door Redactie

Bon Bini Holland 3

Er zijn nu al drie Bon Bini Holland films. Bon Bini Holland is een film waar de bekende karakter Judeksa van FC Kip in speelt. Vroeger had Jandino een show genaamd “De Dino Show” waar hij allerlei skits in had. Één van die skits was FC Kip dat heel bekend werd. De bekendste karakter in FC Kip is Judeska die door Jandino zichzelf werd gespeeld. Jandino speelde niet alleen de rol van Judeska maar ook velen anderen zoals: Rajhesh, Gerrie en Sydney!

In de Bon Bini Holland films zie je Jandino terugkeren als deze karakters. Voor de aankomende film waren er 3 andere films genaamd: Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2 en Bon Bini: Judeska in da House. Nu komt er een vierde film waar natuurlijk de bekende Judeska er ook in zit! Bon Bini Holland 3 is vanaf 9 december te zien in de bioscoop!

De trailer voor de film is hieronder te zien!

Onze Ambassadeurs