Hoge energierekening? Leen gratis energiemeter!


Uit recent onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving blijkt dat een verlaging van het energieverbruik van huishoudens noodzakelijk is om de klimaatdoelen te halen.

Energieloket Flevoland helpt je graag bij het verlagen van energieverbruik. Je kunt nu twee weken gratis een energiemeter lenen om zo naar energielekjes thuis te speuren. Zo kan je ontdekken welke apparaten veel energie verbruiken.

Ook benieuwd waar je energie thuis wordt verspild? Doe mee aan de actie en leen twee weken lang een energiemeter om thuis in kaart te brengen welke apparaten onverwacht veel stroom gebruiken of waar juist meevallers blijken. Huurders en woningeigenaren kunnen van deze actie gebruik maken. Voor het reserveren van de energiemeter of voor onafhankelijke energie advies en tips kan je gaan naar de site van energieloket flevoland.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!