Vol stadion bij start nieuw seizoen City FC

Geschreven door Redactie

Fantastisch nieuws voor alle voetbalsupporters in Nederland. Het kabinet heeft besloten dat per 30 juni de maximale capaciteit van stadions weer kan worden benut. Dat betekent dat de stadions vanaf de start van de competitie weer ouderwets vol mogen zitten!

Het besluit van het kabinet is genomen op basis van de onderzoeksresultaten van Fieldlab Evenementen. Toegang tot de stadions is veilig en verantwoord op basis van toegangstests en vaccinaties. Bezoekers moeten een vaccinatiebewijs of negatieve PCR-test laten zien (per 30 juni kan het vaccinatiebewijs ook als toegangsbewijs dienen bij evenementen). Eenmaal binnen is het houden van anderhalve meter afstand niet meer nodig en hoeven ook mondkapjes niet meer gedragen te worden.

Voor Almere City FC betekent dit dat voor het eerst sinds de verbouwing van het Yanmar Stadion alle 4.501 plekken ingenomen kunnen worden. Ook de nieuw verrezen staantribunes achter de goal en op C3 mogen voor het eerst bemand worden. Een mooi moment voor de club en al haar supporters.



Onze Ambassadeurs