Floriade Expo Preview deel 2: Marga Kleinenberg -Supervisor Floriade Preview

Geschreven door Redactie
Floriade Expo Preview deel 2: Marga Kleinenberg -Supervisor Floriade Preview Foto gemaakt door: Leroy Magai

Iedereen verheugt zich tot de Floriade nu eindelijk officieel opengaat.

We moeten nog even wachten maar je kan wel al een preview krijgen van de expo. Als je er nu heen gaat dan kan je een rondleiding krijgen over de stand van zaken. Alles rondom de Preview moet in goede banen geleidt worden. Daar zorgt Marga voor met haar team van vrijwilligers.

Je kan nu al een kaartje kopen voor de Floriade Expo Preview. Bewoners uit Almere krijgen korting. En niet onbelangrijk...de prijs is inclusief de kabelbaan! Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://floriade.com/nl/floriade-preview
Onze Ambassadeurs