Spetterend einde aan poepzomer Stad & Natuur met Zomerfestival

Geschreven door Redactie

Een zomervakantie vol poep! Iedere donderdag was er deze vakantie iets te doen bij Stad & Natuur met de naam Vette Shit!

De poepzomer wordt op zondag 22 augustus spetterend afgesloten met het Zomerfestival. Verspreid door de stad vinden op de locaties van Stad & Natuur poepachtige activiteiten plaats, van knutselen, tot speuren naar poepsporen, broodje poep bakken en een poeprace.

Om de zomervakantie af te sluiten hebben we een heus poep zomerfestival georganiseerd: Vette Shit! ! In elk stadsdeel is er wat te doen rond ons zomerthema ‘poep’! Check dus de leukste activiteiten en kom langs! Kom bijvoorbeeld speuren naar dierensporen en poep of maak een wc tegeltje op de Kemphaan. Of hou je meer van buitensporten en doe je een heus poepparcours en bak je daarna een heerlijk broodje poep bij Kinderboerderij den Uylpark? Heb je meer zin om in je broek te poepen van het lachen? Kom dan naar Kinderboerderij de Beestenbende voor de poppenkast en knutsel er op los. Naast de Schaapskooi in het Vroege Vogelbos bekijk je een ‘soort’ poep van dichterbij, namelijk de uilen braakbal. Wat heeft de uil gegeten? Ook is de fotobus aanwezig om jouw gezellige middag op de foto vast te leggen! Bij het Klokhuis is er ook stront aan de knikker en kan er volop geknutseld worden.

Uiteraard houdt Stad & Natuur bij deze activiteiten rekening met coronamaatregelen, op de website www.stadennatuur.nl staan deze vermeld. Reserveer voor het zomerfestival via de website.

Onze Ambassadeurs