Met de bus naar Almere City FC

Voor 5.00 euro, tien keer met de bus naar het Yanmar Stadion.

Het wordt weer volle bak in het Yanmar Stadion, nu er weer publiek bij de wedstrijden in het stadion mag zijn.

Almere City FC heeft de ambitie om te stijgen in toeschouwersaantallen en om een duurzaamheidsslag te maken. Dit betekent dat ook de toenemende vervoersstromen rond het sportpark voor uitdagingen zorgen. In samenwerking met Keolis (het moederbedrijf van de allGo stadsbussen) en de gemeente biedt Almere City FC daarom speciaal voor seizoenkaarthouders van de club aankomend seizoen Go 20-reizenkaarten Dal aan voor een laagdrempelig bedrag.

Seizoenkaarthouders kunnen de anonieme OV-chipkaart met daarop de Go 20-reizenkaart Dal aanschaffen voor 5.00 euro. Dat zijn 20 reizen voor in de daluren (doordeweeks van 09:00 uur tot 16:00 uur en van 18:30 uur 06:30 uur + hele dag in het weekend). Je kan vanuit heel Almere met de allGo bus naar het stadion en weer naar huis. Er zijn in totaal duizend OV-chipkaarten beschikbaar.

Tijdens de wedstrijddagen worden er vanuit het Station Almere Centrum standaard twee extra bussen ingezet met als eindbestemming het Yanmar Stadion. De chauffeurs zijn Almere City FC supporters en in de bussen wordt bijvoorbeeld het programmaboekje uitgedeeld. Ook na de wedstrijd staan de bussen weer klaar om je naar huis te brengen. Hierdoor kan je ook na de wedstrijd op je gemak naar de bushalte lopen, aangezien er dan tot 22:30 uur ongeveer elke 5 minuten een bus vertrekt.

Voor meer informatie ga je naar de website: almerecity.nl of naar de website: webshop.allgobus.nl voor je reizenkaarten.






Onze Ambassadeurs