Wonen in het hartje Almere Centrum

Geschreven door Redactie

Je kan prachtig wonen in het centrum van Almere.

Uitgaan, winkelen en lekker eten doe je allemaal in het centrum. In minder dan 5 minuten sta je voor de deur van je favoriete winkel of restaurant. Er zijn in Almere Centrum meer dan 400 winkels en 2400 woningen. 95 procent van de woningen bestaat uit gestapelde woningen in tegenstelling tot de rest van Almere waar veel laagbouw is. In het centrum vind je zowel huur- als koopwoningen in verschillende prijsklassen.

Er is een heel divers woningaanbod in Almere Centrum. Je hebt bijvoorbeeld bijzondere wooncomplexen zoals The Wave en de Side by Side flats met ruime appartementen. Wil je letterlijk boven de winkels wonen? Dat kan! Op de Citadel woon je letterlijk op het dak van de winkels. Je kan hier genieten van rust maar bent wel in de buurt van de drukke winkelstraten van Almere.


Onze Ambassadeurs