Oranje koploper na de interlandperiode!

Geschreven door Redactie

Er wordt verwachten dat Nederland het zonder problemen gaat halen om naar het WK 2022 in Qatar te gaan.


Oranje eindigt 1ste na de 6-1 overwinning op Turkije in het Johan Cruijff Arena. Louis van Gaal heeft een goede indruk gemaakt op de Nederlandse fans. Na zijn terugkeer heeft Oranje 2 wedstijden gewonnen en 1 gelijkspel met maar liefst 11 doelpunten voor en 2 tegen. Een goed record dus.

Oranje staat nu gedeeld op de eerste plek samen met Noorwegen op 13 punten, maar Oranje heeft een doelsaldo van 16 en Noorwegen heeft er een van 7. De laatste 4 Wedstrijden voor de WK- kwalificaties vinden plaats op 8 oktober (Latvia uit), 11 oktober (Gibraltar Thuis), 13 november (Montenegro uit) en 16 november (Noorwegen uit)

Er wordt verwacht dat Nederland het zonder problemen gaat halen om naar het WK 2022 in Qatar te gaan. Wat denk jij?