Wat te doen met grofvuil?

Geschreven door Redactie

Voor het kwijtraken van je afval ga je naar de stort in Almere Haven.

Heb je onlangs een grote schoonmaak gehad? Of misschien ben je flink bezig geweest met een verbouwing? Dan is de kans aanwezig dat je met grofvuil zit en dat je dat niet kwijt kunt. Het past niet in de prullenbak, en je kan het ook niet op straat kwijt. Dus waar dan wel? Gelukkig kan je met al je grofvuil naar de stort in Almere Haven. De stort ligt aan de Steiger 113. Je kan hier al je vuil langsbrengen, maar je kan ook op afspraak je afval laten ophalen bij jou thuis.

Je mag met maximaal 2 personen komen en je moet wel 18 jaar of ouder zijn. Er mogen maximaal 6 auto’s tegelijk op de stort. Onthoud dat je tijdens je bezoek wel 1,5 meter van andere personen houdt.Onze Ambassadeurs