Romy Dya gaat vandaag live!

Geschreven door Redactie

Hiep Hiep Hoera, Romy Dya is jarig!

Het is vandaag vrijdag 29 oktober en het is feest! Want singer-songwriter Romy Dya is vandaag jarig. Romy Dya brak in 2017 door met het nummer “So Far Away” die ze samen met Martin Garrix, David Guetta en Jamie Scott uitbracht. Romy Dya heeft een moeilijke jeugd gehad en muziek is altijd al haar therapie geweest, en dat kan je horen. Ze heeft een verhaal te vertellen. Haar muziek raakt je.

Romy kan nu omarmen wie ze is en alles wat ze mee heeft gemaakt. Dit heeft haar tot een sterke en krachtige vrouw gemaakt. Haar doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren met haar verhaal en haar muziek.

En vandaag kan je live van haar prachtige stemgeluid genieten! Vandaag, op haar verjaardag gaat ze samen met haar liveband Infinity30music live op YouTube. Om 21:00 uur gaat de livestream van start. Dus zet snel een herinnering in je agenda en zorg dat je erbij bent om 21:00 uur op haar YouTube kanaal.

Volg haar op Instagram @romydya en voeg haar toe op facebook, Romy Maria Dya. Veel plezier vanavond. En vooral… geniet!