Kennisdag Bodem en Water verplaatst naar mei 2022

Geschreven door Redactie

De Kennisdag Bodem en Water zou dit jaar op maandag 7 februari zijn.

Ondanks de aangekondigde versoepelingen, besloot de organisatie om de Kennisdag te verplaatsen naar eind mei 2022. Uiteraard houden we ons ook dan aan de richtlijnen die gelden. Zodra er meer bekend is en we de concrete datum weten, informeren we jou hierover via bodemenwaterflevoland.nl. Voorop staat een mooie dag met inspirerende workshops en praktijkervaringen, waarbij de ontmoeting en kennisdeling centraal staat.

Programma

We hebben al een mooi programma samengesteld en we gebruiken de komende tijd om het aanbod aan workshops aan te vullen. Thema’s die onder andere aan bod komen tijdens zijn:

  • Kringlooplandbouw
  • Vergroenen van het middelenpakket
  • Strokenteelt
  • Stikstofbenutting

Wat zijn kansrijke oplossingen voor de toekomst, welke maatregelen kunnen we nu al nemen? Net als voorgaande jaren kun je in gesprek gaan met collega’s en experts. Opgedane ervaringen, inzichten en vragen krijgen uiteraard een podium tijdens de Kennisdag in mei 2022.Onze Ambassadeurs