#LeerKinderenOmTeSparen

Geschreven door Redactie

Bankiers in het hele land doen elk jaar vrijwilligerswerk om kinderen te leren sparen.

Door onze kinderen te betrekken bij een spaarplan en vaardigheden op het gebied van geldbeheer, worden ze voorbereid op een sterk en mooie toekomst. Ouders zouden kinderen over financiële zaken moeten leren, zodat ze, wanneer ze de wereld in trekken, valkuilen vermijden die financieel verwoestend kunnen zijn. Met een vroege start met sparen en inzicht in het budgetteren van hun geld, zullen kinderen vaste gewoonten hebben als ze volwassen worden.

Leer jouw kinderen de waarde van geld door middel van spelletjes en hoe je het best kunt sparen. Je kunt bijvoorbeeld het spel "zakgeld" spelen. Wil je weten wat voor spel dit is? lees dan verder via de volgende link: https://www.bol.com/nl/nl/p/zakgeldspel/9200000055169350/Onze Ambassadeurs