Vandaag draait het om chocolade ijs!

Geschreven door Redactie

Chocolade-ijs is één van de meest populaire ijs smaak.

Cacaopoeder wordt gemengd met eieren, room, vanille en suiker om chocolade-ijs te maken. Het cacaopoeder geeft het ijs een bruine kleur.

Terwijl je van deze dag kunt genieten met een bolletje of twee, kun je ook de verscheidenheid aan beschikbare chocolade-ijsjes ontdekken. "Hoeveel soorten chocolade-ijs kunnen er zijn?" vraag je je misschien af. Nou, het zal je misschien verbazen. Om te beginnen is er natuurlijk pure chocolade en melkchocolade. Maar dan kunnen we pindakaas of marshmallow toevoegen. Vier de dag door een chocolade ijsje te eten bij je lokale ijswinkel of koop een chocolade ijsje bij de supermarkt, je kunt er zelf ook eentje maken.

Gebruik #Chocoladeijsdag om op sociale media te posten.


Onze Ambassadeurs