Roparun 2023 succesvol afgesloten

Geschreven door Redactie

Roparunteam Flevoland is op pinkstermaandag veilig over de finish in Rotterdam gekomen. Om 13.32 kwam er een einde aan de estafetteloop die 48 uur geduurd heeft en waarin 8 lopers en 4 fietsers gezamenlijk 534,9 km afgelegd hebben. 

Het was een memorabele tocht. Warm en…droog. dat zijn we anders gewend. In opperbeste stemming wisselden de lopers elkaar af. Geen blessures, maar wellicht kwam dat door de inzet van onze fantastische masseurs. Het basiskamp zorgde voor heerlijke maaltijden, en de fietsers en de lopers waren niet stuk te krijgen.

Ondertussen stonden we stil bij die vreselijke ziekte kanker en hoe mooi het is om gezamenlijk geld op te halen om leven toe te voegen aan dagen waar geen dagen meer aan het lever toegevoegd kunnen worden. En hoe mooi het was om dat samen te kunnen doen. Want samen is het toverwoord van deze prestatie.

Binnenkort wordt dit Ropaseizoen afgesloten. De teller staat net boven de 20.000 euro aan opgehaald sponsorgeld. Tot slot onze sponsoren, SlooOW als hoofdsponsor, van der Feer en Werkbedrijf Lelystad voor de lopersbusjes Kampstaal voor ons Ropa-hotel, De Jong en Laan voor een unieke doorkomst-sponsoring en Plus-Postma voor alle boodschappen die nodig zijn en zo waren er nog veel meer. Dankzij hen kunnen we geld bijeen brengen voor het goede doel.


Onze Ambassadeurs