Raga in de polder! Kom jij ook?

Geschreven door Redactie

Indiase klassieke muziek is vrij onbekend in Almere en een brug naar bekendere instrumenten en musici uit Almere maakt het toegankelijker en weerspiegelt de ziel van de stad Almere. Kom jij ook op 17 juni genieten van Raga muziek?

Indiase meestermusici Siddharth Kishna (sitar) en Tarang Poddar (tabla) gaan in dialoog met Noortje Braat (viool) en Egon Kracht (contrabas). Een unieke samenwerking waarin de Indiase raga centraal staat. "Ragas" zijn bijna bedacht als recepten die bedoeld zijn om een delicaat genuanceerde emotionele toestand bij de luisteraar te creëren. Al deze emoties worden verder ondersteund door het oude en oorspronkelijke doel van Indiase klassieke muziek: een staat van verhoogd spiritueel bewustzijn bij de luisteraar veroorzaken. Raga in de Polder is een concept waarin oeroude Indiase melodische lijnen geïnterpreteerd worden door musici die traditionele Indiase instrumenten als de sitar en tabla bespelen en die een dialoog aangaan met Nederlandse musici op de viool en contrabas.

Kijk voor meer informatie op: https://www.facebook.com/events/752869229837498?ref=newsfeed

Tickets via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmcRly8v8VFRs-KXIxYQP9K-WrVIc31qF8KlU5z1Acklazqg/viewform 
 Onze Ambassadeurs