Almere City wint van Jong AZ

Vrijdagavond heeft FC Almere City de wedstrijd tegen Jong Az gewonnen met 2-0. Toen de teams de rust in gingen stond Almere City met 1-0 voor.

De eerste helft was volledig voor Almere City en na een half uur spelen kwam de thuisploeg verdiend op voorsprong door een doelpunt van James Efmorfidis. De teller van de griek staat nu op 5 doelpunten.

De tweede helft was een geheel ander verhaal voor Almere City. Een aantal keren was Jong AZ erg dichtbij de gelijkmaker. In de extra tijd verloste aanvoerder Tim Receveur het publiek van de spanning door de 2-0 op het scorebord te zetten.

Door de winst stijgt Almere City naar de twaalfde plaats op ranglijst in de Keuken Kampioen Divisie. Volgende week wacht in Waalwijk het weerzien met oud trainer Fred Grim.