IJsketen Baskin-Robbins komt naar Almere

Geschreven door Redactie

Binnenkort wordt er een nieuwe vestiging geopend van IJsketen Baskin-Robbins. De vestiging is te vinden in het centrum van de stad.  Eerder deze week meldde 1Almere al dat Dunkin’ Donuts naar de stad komt.

Vierde filiaal

Het wordt de vierde locatie in Nederland van de Amerikaanse ijsketen. Eerder opende Baskin-Robbins haar deuren in Utrecht, Tilburg en Amsterdam.

Baskin-Robbins krijgt een ruime vestiging in Almere met een oppervlakte van 120 m2, 40 zitplaatsen binnen en 60 terras plaatsen.

Assortiment

Naast het vaste assortiment ijssmaken en andere desserts, krijgt het filiaal in Almere een selectie van drankjes en andere klassieke baked goods, zoals lattes, warme chocolademelk, Belgische wafels, crêpes, churros en cookies en brownies.