Team 2000 staat bovenaan in de top drie van de Business Challenge 2019!

Op 28 maart 2019 is het weer zover! De Almeerse MAIN Energie Business Challenge gaat van start. Dit jaar doen maar liefst 21 teams mee met de Business Challenge. Deze week zet de redactie van Ons Almere de nummer één van de week van de Business Challenge in het zonnetje: Team 2000!

Team 2000

Annemarie Cooper en Gaby Stetter doen dit jaar mee aan de MAIN Energie Business Challenge! In maart rijden de dames van Utrecht (stad) naar Reims om geld in te zamelen voor Stichting Make-A-Wish.

Annemarie en Gaby werken allebei bij Tekst 2000 & B1, maar rijden onder de naam 'Tekst 2000', Team 2000. Het doel van Team 2000 was om een bedrag op te halen van €800,-. Annemarie en Gaby hebben hun doel maar liefst keer vier behaald. Daarmee zijn zij het team met de hoogste tussenstand van deze week!

Stichting Make-A-Wish

Elk jaar wordt er geld opgehaald voor een goed doel. Voorgaande jaren waren dat aan Voedsel Loket Almere en Stichting Opkikker, dit jaar aan Stichting Make-A-Wish. Stichting Make-A-Wish zorgt ervoor dat zieke kinderen in het zonnetje gezet worden. De Stichting zorgt ervoor dat de levensles van een ziek kind in vervulling gaat.

Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Van maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en van herinneringen. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

Tekst 2000 & B1

Goede content is tegenwoordig onmisbaar. Of het gaat om tekst, beeld, e-learning of technische redactie - met meer dan 25 jaar ervaring is jouw content-traject bij Team 2000 & B1 in goede handen. Bij Tekst 2000 kun je terecht voor de volledige uitvoer van content-trajecten. Van planning tot oplevering.

Een content-traject is niet alleen complex en omvangrijk, maar moet bovendien vaak onder hoge tijdsdruk worden uitgevoerd. De content-professionals nemen de zorg van jouw content-traject uit handen. Snel en vakkundig.
Van planning en uitvoer tot testfase en oplevering: zij hebben de kennis en kwaliteit in huis op het gebied van e-learning, digitale leeromgevingen, DTP, communicatie, technisch tekenwerk, redactie en opmaak.

Sponsoring


De sponsorwerving van Annemarie en Gaby loopt als een trein, maar kan natuurlijk nóg beter. Wil jij Annemarie en Gaby - en daarmee het goede doel - steunen? Dat kan door contact met ze op te nemen of op deze link te klikken.