Super Smash Bros Avond in Trapnotov!

Geschreven door Redactie

Andrew Awuku , stagiaire van het jongerenwerk in Jongerencentrum Trapnotov en lid van de JRA, organiseert iedere dinsdagavond Super Smash Bros in jongerencentrum Trapnotov. Van 19.00 tot 21.00 uur kan er samen Super Smash gespeeld worden op de Nintendo Switch.

Andrew Awuku: “Waarom ik deze activiteit organiseer is om jongeren die veel online gamen, meer face-to-face samen te laten gamen in gezelschap. Op deze manier halen we de wat meer eenzamere jongeren uit hun eenzaamheid en zetten wij ze in een setting waar ze met andere jongeren in contact kunnen komen en samen kunnen gamen in een betrouwbare en veilige omgeving.“

Een activiteit die al ruim 20 jongeren heeft bereikt, waar vriendschappen zijn ontstaan en waar we zien dat er nu al jongeren minder in hun isolement zitten doordat ze iedere dinsdag aanwezig zijn en dan samen koken en eten, voordat het gamen begint. Actief mee praten in de groepsapp en ook in de weekenden afspreken om leuke dingen te doen. 


Ook verspreid Andrew deze activiteit binnen het jongerenwerk en heeft hij jongeren in Multi Club ondersteund bij het organiseren van een Super Smash Bros toernooi. 


Super Bros Smash is een activiteit van de Schoor, welzijnswerk in Almere voor jongeren van 13 t/m 27 jaar oud.