Vandaag New Style ondernemer Marylus Ocalia in de picture...

Marylus is 44 jaar en is een creatieve ondernemer. Als moeder, oma en verloofde, is zij een self-taught designer. Zij heeft zichzelf via boeken en tutorial gespecialiseerd als webdesigner. Zij houdt van mooie dingen maken, hetgeen zij zowel op de computer als met de hand doet.

Marylus is vorig jaar, juli 2018, gestart met haar bedrijf onder de naam Willful. Dit is een design studio, waar zij pakketten voor website design en branding aanbiedt. Willful heeft een vrouwelijke uitstraling wat tegelijkertijd ook vertrouwelijk aanvoelt. Met name kleine bedrijven met een grote visie online en offline, wilt zij een zinvolle impact laten maken. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat ze met haar bedrijf financieel onafhankelijk bereikt en energie van krijgt.

Sinds september 2017 neemt Marylus deel aan het programma New style ondernemers. Zij wou met name het ondernemerschap onder de knie krijgen. Het programma heeft veel meerwaarde aan haar geboden. Zij is gegroeid tot een beginnende zakenvrouw die haar mannetje kan staan. “Door het programma New Style ondernemers ben ik uit mijn comfortzone gehaald. Mede dankzij Sharella Martha, ken ik mezelf beter als persoon en als ondernemer”, aldus Marylus. De vele coachingsgesprekken waren voor haar op maat gemaakt en voldeden volledig aan haar behoeftes.

Marylus is zeer trots op haar werk. Zij wilt graag haar werk op deze manier via OnsAlmere.nl aan een ieder bekendmaken en daarom biedt zij deze maand een mooie actie: Bij aankoop van een webshop of business website pakket, krijg je een branding pakket t.w.v € 500,- gratis er bij. Wil jij gebruik maken van deze mooie actie, mail haar dan naar marylus@willful.nl.

#newstyleondernemers #mijneigenroute #willful


Onze Ambassadeurs