Win-actie met PIT Veiligheidsmuseum in Almere!

Geschreven door Redactie

Op zaterdag 25 mei wordt voor de zesde keer de Landelijke Veiligheidsdag in het centrum van Almere gehouden. Dit viert Ons Almere samen met PIT Veiligheidsmuseum!

Tijdens deze dag laten landelijke en regionale hulpdiensten op een spectaculaire manier zien wat hun werk precies inhoudt. Het belooft een spectaculaire dag te worden voor jong en oud. Ben jij er bij?

PIT Veiligheidsmuseum

PIT is hét museum voor politie, brandweer en ambulance. Ontdek het heden, verleden en de toekomst van veiligheid via een bijzondere collectie en interactieve games. Het museum is leuk en leerzaam voor jong en oud.


Gratis naar het museum op de Landelijke Veiligheidsdag

Speciaal voor deze dag is het museum aan het Schipperplein van 11.00 tot 17.00 gratis toegankelijk. In het museum leren bezoekers alles over de wereld van politie, brandweer en ambulance. Belangstellenden worden met de boten van de hulpdiensten van de steiger aan de Esplanade naar de steiger van Veiligheidsmuseum PIT gebracht.

Win-actie met PIT Veiligheidsmuseum   

In samenwerking met PIT Veiligheidsmuseum mag Ons Almere twee keer vier vrijkaarten verloten. Deze vrijkaarten zijn geldig t/m 31 december 2019. Op Facebook hebben we een Win-en-Like-actie voor onze lezers. Like de pagina van Ons Almere en PIT Veiligheidsmuseum en deel de actie op jouw Facebook pagina om kans te maken! Klik hier om naar de Facebook pagina van Ons Almere te gaan. 

Onze krant nog niet ontvangen?