Frans Brouwer commercieel manager Ons Almere!

Geschreven door Redactie

Met ingang van 1 juli is Ons Almere een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Frans Brouwer. De bekende Almeerse ondernemer is verantwoordelijk voor alle commerciële zaken van zowel het online platform als voor de krant.

De functie laat zich het beste omschrijven als commercieel manager. “Frans gaat leiding geven aan de commerciële afdeling en is verantwoordelijk voor de gestelde targets. Met zijn ruime ervaring halen wij een door de wol geverfde commerciële duizendpoot binnen en daar zijn wij blij mee en trots op” vertelt Richard, algemeen directeur van Ons Almere.

“Dat Ons Almere mij heeft benaderd voor deze belangrijke functie streelt mijn eergevoel en ik ben oprecht vereerd om leiding te mogen geven aan de commerciële kant van deze professionele organisatie. Mijn commerciële verantwoordelijkheid richt zich nu op Almere en vanaf september ook buiten onze stad. Er zijn ambitieuze plannen om buiten Almere te starten, maar de focus gaat nu eerst op Almeerse ondernemingen en organisaties. Vanuit mijn eigen bedrijf zal ik mijn diensten, ervaring en commerciële skills inzetten om Ons Almere maximaal te ondersteunen bij de verkoop van online producten en uiteraard advertentiecampagnes voor de nieuwe krant. Maar liefst 86.000 Almeerse brievenbussen ontvangen eind augustus de nieuwe krant van Ons Almere” legt Frans uit. 

Frans is te bereiken via frans@onsalmere.nl of telefonisch op 06 - 44 41 55 98.