Opening eerste NIU Superior Store van Europa morgen met Ali B!

Geschreven door Redactie

Morgen wordt de allereerste NIU Superior Store van Europa in Almere geopend door niemand minder dan Ali B! De winkel, voor uitsluitend elektrische scooters, is te vinden aan de Musicalstraat in Almere. 

De inloop vindt plaats om 14.00 uur, gevolgd door het optreden van Ali B om 15.00 uur. De afsluiting is om 17.00 uur. Je kunt je inschrijven via de site (klik hier).

Slimme technologie

NIU komt uit China en maakt elektrische smart scooters waarbij de nieuwste technologie wordt gecombineerd met design. De automatische LED verlichting en richtingaanwijzers, de NIU App waarin bijvoorbeeld wordt aangegeven wat je aan kilometers hebt gereden en waar je scooter staat, zijn slechts enkele voorbeelden van de slimme technologie die gebruikt wordt.

In de scooters wordt gebruik gemaakt van een lithium-ion Revolutie accu. Deze accu is zeer licht en heeft meer bereik. Ook hebben zij een garantie van twee jaar. De scooter is geruisloos en op een hippe, groene manier zoef je door de straten richting je werk.

Nieuwsgierig naar de modellen die zoal te koop zijn van deze slimme en stijlvolle scooter? In Almere is de gehele collectie te zien. Je kunt een proefrit gemakkelijk inplannen via de website van E-Scootermax.

Extra informatie

Adres: Musicalstraat 34, 1323 VP Almere

Telefoon: +31 614 35 64 55

Mail: info@e-scootermax.nl

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 09.00-17.00 uur.

Website: https://e-scootermax.nl/

Tot morgen!


Onze Ambassadeurs