Your Musiqskool heeft proeflessen

Geschreven door Redactie

Your Musiqskool heeft woensdag 16 oktober proeflessen in Almere Buiten!


Gitaarles

Wil jij supergraag gitaar leren spelen samen met andere leerlingen? Ben jij 8 - 12 jaar oud en weet je nog helemaal niks van de gitaar? Dan is de basiscursus gitaar voor jou! In 12 lessen leer je samen met andere leerlingen in gezellige sfeer kennis de eerste basics van gitaar en leer je je eerste liedjes spelen!  Meld je aan voor de gratis proefles op woensdag 16 oktober 

Leslocatie o.b.s. de Aurora, Aprilstraat 105, Almere Buiten Seizoenenbuurt


Gemotiveerde zangtalenten gezocht!

Gemotiveerde zangtalenten gezocht! Heb jij al ervaring met zingen, zangles volgen? Ben jij toe aan meer uitdaging en wil je je talent naar een hoger plan tillen? Geef je dan op voor de cursus Sing! Harmony o.l.v. ervaren zangdocente en vocalist Altagracia Nortan! (o.a. bekend van Sabrina Starke, Sharon Doorson, Ronnie Flex, ZO Gospel Choir en meer).  

Meldt je aan voor de open proefles op woe 16/10 om 19.0! 


Sing harmony 

 

Een zangcursus waarin je het volgende leert: samenzang, meerstemmig zingen, theorie achter harmonie, blending van stemmen, achtergrondkoortjes leren zingen, timing, dynamiek.. Er wordt toegewerkt aan een eindoptreden tijdens het jaarlijkse

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.