Stad & Natuur maakt kans op publieksprijs Nationale Vrijwilligersprijzen

Geschreven door Redactie

Dit jaar is Stad & Natuur genomineerd voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. En ze hebben jou stem nodig!

Vorig jaar won Stad & Natuur één van de lokale vrijwilligersprijzen en nu misschien de Landelijke. Dankzij de vrijwilligers kunnen ze meer dan 20.000 leerlingen per jaar kennis laten maken met natuur, dieren, boerderijen, duurzaamheid en milieu. Ze maken kans op de publieksprijs van 2500 euro die op 28 maart tijdens het ''We doen het samen festival'' in Amersfoort wordt uitgereikt. Tot en met 22 maart kan je stemmen op Stad & Natuur. 

Stemmen kan op: www.vrijwilligerswerk.nl

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.