Doelman Adomako opgenomen in voorselectie Oranje O18

Geschreven door Redactie

Jeugdspeler Magdiel Agyei-Adomako (17) is opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal Onder 18 jaar. De talentvolle keeper, die dit seizoen het doel verdedigt van Almere City O19, behoort tot een groep van 31 spelers die door KNVB-coach Mischa Visser zijn geselecteerd. 

Het Nederlands elftal voor spelers onder 18 jaar reist eind maart af naar Midden-Amerika. In het Centro de Alto Rendimiento speelt de ploeg twee oefeninterlands tegen Mexico. De duels worden afgewerkt op vrijdag 27 maart en maandag 30 maart in Mexico-Stad. De aftrap staat gepland om 12.00 uur lokale tijd. 

,,Magdiel is ontzettend goed bezig dit seizoen en heeft het helemaal aan zichzelf te danken dat hij bij de voorlopige selectie van Oranje O18 zit”, laat keeperstrainer Jack Mangalie weten. ,,Hij heeft het verdiend, want hij ontwikkelt zich snel en maakt duidelijk stappen. Als club mogen we trots zijn dat hij is geselecteerd voor een jeugdteam van Oranje. Ik hoop dat hij uiteindelijk ook tot de definitieve selectie zal behoren.” 

De definitieve selectie wordt op vrijdag 20 maart aanstaande bekend gemaakt.

Onze Ambassadeurs