Beat Me Battle in De Voetbalfabriek!

Geschreven door Redactie

Challenge accepted! Nu het voetbal stil ligt, is voorlopig ook het competitieve element verdwenen. Als topsporters strijden onze spelers echter graag voor de winst. Daarom gaan ze deze week bij De Voetbalfabriek met de ‘Beat Me Battle’ de strijd met elkaar aan. En ook jij kunt hieraan deelnemen! De beelden zijn vanaf zaterdag te zien op onze social media kanalen. Uiteraard houden we rekening met social distancing.

Beat Me Battle

Iedere dag nemen twee spelers het tegen elkaar op in De Voetbalfabriek. Op deze indoorlocatie, met 1500 vierkante meter aan voetbalactiviteiten, kunnen vele spellen gespeeld worden. Denk aan voetgolf, teqball en voetbaldarts. Iedere speler kiest 1 onderdeel en het derde spel wordt door De Voetbalfabriek geselecteerd. De deelnemer die als eerste twee onderdelen heeft gewonnen, wint de ‘Beat Me Battle’ en gaat door naar de volgende ronde. Totdat er uiteindelijk een finale op het programma staat.

Jij kunt ook meedoen!

Twee plekjes in het speelschema zijn vrijgemaakt voor onze supporters! Hoe maak je kans om één van de gelukkigen te zijn? Doe vandaag mee aan Quizday op onze Instagram Stories! Vanaf 11.00 uur verschijnt daar ieder half uur een multiple choice vraag. Uit de supporters die aan het einde van de dag de meeste vragen goed beantwoord hebben, selecteren wij een winnaar. Deze supporter mag het zaterdagochtend (25 april) opnemen tegen 1 van onze spelers! De tweede plek wordt vergeven door De Voetbalfabriek.

Social distancing

Uiteraard volgen we ook bij de Beat Me Battle het protocol van Social Distancing. Bij aankomst bij De Voetbalfabriek kunnen de handen ontsmet worden en ook tijdens de spellen blijven de deelnemers meer dan 1,5 meter bij elkaar vandaan. Op het moment van de Beat Me Battle is De Voetbalfabriek gesloten voor andere gasten.

Onze Ambassadeurs