Online Supporterscafe verschuift naar donderdag

Geschreven door Redactie

De vrijdagavond blijft een voetbalavond. Anticiperend op het feit dat we snel weer aan voetballen toekomen, verhuizen we het Online Supporterscafé vanaf deze week daarom naar donderdagavond. Het Café vindt nog twee keer in de huidige vorm plaats: op donderdag 21 mei en donderdag 28 mei. Daarna vindt het Online Supporterscafé elke laatste donderdag van de maand plaats.

In de uitzending van aankomende donderdag schuift technisch manager Teun Jacobs aan. Jacobs reflecteert op de laatste ontwikkelingen binnen de selectie en hij heeft deze avond ook één van de nieuwe aanwinsten meegenomen. Verder zitten Sietse van der Werff en Tim van Donselaar aan tafel van Almere City Fans. Zij vertellen over het ontstaan van hun website en met welke leuke initiatieven zij momenteel bezig zijn.

Ook Silvester van der Water maakt een guest appearance in de uitzending van aankomende donderdag. Hij reflecteert natuurlijk op zijn succesvolle periode bij Almere City FC, de club die hij bijna de Eredivisie in schoot.

Het Online Supporterscafé start donderdag om 19:00 uur en is te vinden via de stream.

Onze Ambassadeurs