Kerkcentrum Goede Rede opent haar deuren voor troost en verwerking!

Geschreven door De Wegwijzer Almere

Nu het gewone leven weerstart, met alle bijbehorende richtlijnen, begint ook het verwerken van de impact van de corona-crisis.

Dit kan zich op verschillende manieren uiten. Je zit misschien met tal van vragen en hebt eigenlijk even een luisterend oor nodig.

Je wilt graag in stilte een kaarsje aansteken om iemand te gedenken die in deze coronatijd is overleden. Je wilt even tot rust komen bij jouw Schepper... Dit begrijpen we goed! 

Daarom wil kerkcentrum Goede rede als gezamenlijke kerken er voor u als Havenaar zijn. Vanaf 1 juni zullen ze op dinsdagmorgen, woensdagmiddag en vrijdagmorgen kerkcentrum 'Goede Rede' voor jou openen. In de prachtige kapel kun je gewoon even zitten of in stilte bidden.

Ook is er een pastoraal medewerk(st)er aanwezig om indien je wenst mee in gesprek te gaan. Je kunt uiteraard ook gewoon even binnenlopen om een kaarsje aan te steken. Dit kan op dinsdag- en vrijdagmorgen van 10 tot 12 en op woensdagmiddag van 1 tot 3 uur. Bij bezoek wordt gevraagd om je aan de regels te houden die nu geldend zijn. 

De gastheren/vrouwen en pastorale werkers vanuit de PKN Almere Haven en Hart voor Haven heten u van harte welkom. Zij helpen u ook, indien nodig, voor uitleg of hulp bij het opvolgen van de hygiënemaatregelen.

Onze Ambassadeurs