Paintball Almere

Geschreven door Redactie

In Almere, op een stuk terrein van zo'n tien hectare, bevindt zich het paintballpark Gladiator Sports.

Het park telt zes verschillende speelvelden. Per speelveld zijn verschillende soorten games ontwikkeld, waardoor elk bezoek aan het park weer anders is.

Gladiator Sports biedt ruimte voor maximaal vijfhonderd personen. In het park is het mogelijk om vanaf zes personen te reserveren. Groepen van zes tot en met negen personen spelen tegen elkaar, groepen vanaf tien personen spelen privé onder begeleiding van een eigen instructeur. Dat maakt het paintballen uitermate geschikt voor bedrijven, verenigingen of vriendenkringen. Gladiator Sports is een groot en veilig paintballpark. Het park is aangesloten bij de VEBON en RECRON en is van daaruit ook TüV gekeurd.