Nieuw Tweedehands winkel in Almere NIEN & CIN

Geschreven door Redactie

Nienke en Cindy hebben besloten om de buurt en de stad een handje te helpen door een echt goedkope tweedehands kledingwinkel te starten, omdat veel mensen in deze periode zonder baan zitten en geen of niet genoeg geld hebben om kleding te kopen.

Op de Facebookpagina heeft het bericht al gauw veel positieve reacties ontvangen. Als je kleding hebt die je niet meer draagt maar nog te dragen is kun je dit doneren bij NIEN & CIN. Ze komen het graag z.s.m. bij je thuis ophalen. Alles is welkom dames, heren, kinder en babykleding. “Door de “corona crisis” zijn veel mensen gegaan voor goedkopere kleding” verteld Nienke eigenares van NIEN & CIN

Op 13 sep van 13:00 uur tot 16:00 uur vindt de verkoop vanuit huis plaats op Jacob van Ruysdaelstraat 47. 

Deze tweedehands kledingwinkel is anders dan alle andere tweedehands winkels omdat je al een T-Shirt kun kopen van 1 euro, bij andere tweedehands winkels is dit toch soms iets prijziger. Kleding met korte mouwen kun je kopen voor 1 euro, lange mouwen voor 2 euro en schoenen voor maar 3 euro!!

Goed om te weten:


  • Er kan alleen contant betaald worden, er is geen pin aanwezig.

  • Er zijn geen paskamers aanwezig.

Nienke en Cindy hebben er super veel zin in en hopen jullie zondag 13 september allemaal te zien!

Wil jij hier meer over weten? Kijk dan snel op de Facebook pagina van Tweedehands van NIEN & CIN.

Onze Ambassadeurs