Intertoys terug in Almere

Geschreven door Redactie

Vanaf 24 oktober is Intertoys weer terug op hun oude plek aan het Forum in Almere Centrum. 

De winkel in Almere Centrum wordt opnieuw een walhalla voor liefhebbers van merken als LEGO, Playmobil, Hasbro en Mattel. In het assortiment is er een grote hoeveelheid speelgoed van deze bekende namen te vinden.

Daarnaast vind je bij Intertoys ook speelgoed van eigen merk dat exclusief bij hen verkrijgbaar is. Liefhebbers van spelletjes, uit een doos of op de computer, zijn hier ook aan het goede adres. Intertoys verkoopt games en consoles van Nintendo en Playstation en heeft ook een groot aanbod aan klassieke bordspellen op de planken liggen.

Vanwege de pandemie wordt er geen groot openingsfeest gehouden, maar Intertoys viert de terugkomst naar Almere Centrum met verschillende leuke aanbiedingen in de winkel.