Politie zoekt getuigen supermarktoverval via Opsporing Verzocht

Geschreven door Redactie

De politie in Almere Buiten is nog altijd op zoek naar een overvaller die twee caissières van de PLUS aan de Meistraat met een mes bedreigde.

Dinsdagavond worden beelden vrijgegeven van de overval in het tv-programma Opsporing Verzocht. De supermarkt in de Almeerse Seizoenenbuurt werd overvallen op woensdag 26 augustus om 9.10 uur 's ochtends.

Beelden van de overval werden eind september al gedeeld bij Bureau Flevoland. Daarin liet de politie al weten te zoeken naar een man van 17-20 jaar met een zwarte gewatteerde jas, een jonggingbroek met verticale strepen en een witte plastic tas met een JD-logo.

De 'vroege vogel', zoals de politie de verdachte noemt, bedreigde twee caissières met 'een behoorlijk groot mes' en dwong hen geld in een plastic zak te doen. Op dat moment was het al behoorlijk druk in de winkel. Nadat een klant zichzelf wapende met een bloemenemmer en de dader aansprak, ging hij er op een omafiets vandoor in de richting van de Moutmolenstraat.


Onze krant nog niet ontvangen?