Lashable Almere

Geschreven door Redactie

Lashable in Almere richt zich op de twee meest belangrijke eyecatchers van een vrouw, namelijk de Brows en de Lashes.

Anja Farag Nagi is eigenaresse van Lashable Almere. Lashable is een beautysalon die zich richt op de vrouwelijke doelgroep die graag betaalbare behandelingen wil kunnen boeken. Lashable heeft een vestiging in Almere Buiten én in Nieuwegein en volgt dagelijks de trends en ontwikkelingen op het gebied van schoonheid, make up en beauty behandelingen.

Make up is voor veel vrouwen belangrijk, zo kun je bijvoorbeeld een Lashlift nemen om je mascara te vervangen. Hierna word je elke ochtend wakker met een frisse en open blik zonder make up te hoeven gebruiken. De Lashlift behandeling zorgt voor lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers. Naast de Lashlift biedt Lashable binnenkort ook wimperextensions aan waarbij het nog makkelijker gemaakt wordt voor vrouwen om geen make up op te doen.

Naast de lashes vinden zij ook de wenkbrauwen erg belangrijk, want hoe strakker je wenkbrauwen zijn des te frisser je blik is. Lashable biedt henna brows aan, hiermee verven ze de wenkbrauwen met henna verf. Het grote voordeel van henna verf is dat je niet alleen de haartjes verft maar ook de huid en hierdoor kunnen eventuele gaatjes in de wenkbrauwen onopvallend gemaakt worden. Je hebt na deze behandeling ruim 2 tot 4 weken geen wenkbrauwpotlood meer nodig. De tijd die je hierdoor dagelijks kwijt was kun je nu beter besteden!

De behandelingen van Lashable zijn betaalbaar en hiermee maken ze beauty toegankelijk voor elke vrouw. Stay confident, be Lashbale!

Onze Ambassadeurs