Werkzaamheden fietspad Fongerspad

Geschreven door Redactie

Van dinsdag 25 mei tot en met vrijdag 18 juni wordt er gewerkt aan het verbreden van het Fongerspad tussen de brug bij het Lumièrestrand en de brug bij de Meeresteinkade.

Het Fongerspad is toe aan een onderhoudsbeurt. Het fietspad verbreden we naar vier meter breed en krijgt rood asfalt. Het Fongerspad is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor fietsers en voetgangers. Voetgangers kunnen de paden in het park gebruiken.

Fietsers volgen de omleidingsroute via de Joris Ivensweg, Heinz Ruhmannstraat, Ingrid Bergmanstraat, James Stewartstraat en Judi Garlandbrug naar de Meeresteinkade of andersom. De omleiding staat aangegeven met omleidingsborden. Dura Vermeer voert de werkzaamheden uit.

Je kan de BouwApp downloaden en zoeken op ‘wegwerkzaamheden Almere’. Hier vindt je alle planning en updates en kan je ook terecht voor vragen en opmerkingen.

Onze Ambassadeurs