Fitstap, fit en vitaal in Almere

Geschreven door Aldefit

FitStap is een uniek beweegprogramma opgezet door de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN)

Het doel van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam en voeding staat centraal.


Gecertificeerde FitStap coach Evert Aldewereld helpt de deelnemers om zich vitaler, fitter en gezonder te voelen met sportief wandelen. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking, FitStap is leuk én haalbaar!


Zelf je training plannen

De deelnemers trainen gedurende het programma één keer per week in een groep, onder begeleiding van FitStap coach Evert. Tijdens de trainingen is er – naast beweging – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness.
Daarnaast trainen de deelnemers twee keer in de week zelfstandig. Deze momenten kunnen zij zelf inplannen. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl.


Gratis app


Via een gratis app worden de deelnemers gemotiveerd en hebben ze contact met elkaar en met de coach. Naast fysieke bijeenkomsten vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats.
Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.


FitStap coach

Evert Aldewereld zal je gedurende 12 weken begeleiden en staat klaar voor al je vragen op het gebied van gezondheid en wandelen.
Evert is bekend van ChiWalking Nederland en organiseert regelmatig Barefootwandelingen in Almere.


Aanmelden FitStap in Almere

Vanaf woensdag 6 oktober 2020 zal de wandeltraining plaatsvinden in het Polderpark in Almere Buiten.
Het 12 weken durende programma FitStap kost €139.
Aanmelden kan via de website.
Op deze website vind je ook meer informatie over FitStap.

Onze Ambassadeurs