Het is vandaag Wereld Droomdag

Geschreven door Redactie

Marco Borsato zong “Dromen zijn bedrog”. Maar niets is minder waar.

Je moet blijven dromen, want dromen maken de wereld beter. Neem bijvoorbeeld Martin Luther King, hij had een droom en die droom heeft heel wat teweeg gebracht. Wereld Droomdag is in het leven geroepen om stil te staan bij hoe dromen de wereld veranderen. Ook is dit de dag om elkaar te inspireren en aan te moedigen om groter te dromen.

De dag van de Droom gaat niet om het proces in je slaap, maar om ambitie. De durf om je idealen na te jagen. En groter te durven denken dan alleen dat geen wat comfortabel is. Vandaag is het de bedoeling dat je stilstaat bij wat nu eigenlijk jou grootste droom is en hoe je het gaat realiseren. Ook denken we aan de dromen van andere en hoe we elkaar daarin kunnen ondersteunen. Wil jij je droom delen? Op social media kan je nu jou droom delen met de hashtag #WorldDreamDay, wie weet inspireer jij wel andere en maak je de wereld weer een stukje beter.