Tips voor minder gasverbruik

Geschreven door Redactie

De gasprijzen schieten omhoog en een hoge energierekening komt er wellicht aan.

Vaak dus om het gasverbruik flink omlaag te brengen. Hoe kan dat zonder forse investeringen? Begin met radiatorfolie, tochtstrips en zet de verwarming een graadje lager. Deze en tal van andere slimme bespaartips kun je krijgen bij het Energieloket Flevoland. Op verzoek maken we een energiebespaaradvies, zodat je precies kunt zien hoe je via het nemen van kleine maatregelen het gasverbruik omlaag kunt brengen. En voor bewoners in een aantal Flevolandse gemeenten zijn er ook interessante bespaaracties.

Verzilver tegoedbon voor gratis energiebesparende producten

Bewoners van de gemeente Dronten, Noordoostpolder en Urk kunnen een speciale tegoedbon verzilveren voor energiebesparende producten. Deze actie geldt voor woningeigenaren en huurders.

Bewoners van Zeewolde kunnen een goed gevulde gratis ‘energiebespaarbag’ ophalen bij het Energieloket Zeewolde, zolang de voorraad strekt. Het Energieloket Flevoland is present op de duurzaamheidsmarkt aanstaande zaterdag 16 oktober.

Energieloket Flevoland helpt: onafhankelijk gratis advies

Bel (0320-252004), mail (energieloket@nmfflevoland.nl), chat met ons via www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van onze lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact


Onze Ambassadeurs