Nachtelijke werkzaamheden bedrijventerrein Gooisekant

Geschreven door Redactie

Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 december 2021 voeren wij in de nacht werkzaamheden uit om het asfalt te herstellen op een deel van bedrijventerrein Gooisekant. Aannemer Dura Vermeer voert de werkzaamheden uit.

Het gaat om verschillende locaties op het bedrijventerrein, waar we in dezelfde nacht het asfalt eruit frezen en weer aanbrengen als het kan. Mochten we dat niet dezelfde nacht kunnen doen, dan doen we dat de volgende nacht. Bij het vak waar we het asfalt uit frezen komen dan borden te staan om het verkeer te waarschuwen en een snelheidsverlaging. De werkzaamheden beginnen ’s avonds om 20.00 uur en duren tot 06.00 uur de volgende ochtend. Het bedrijventerrein blijft bereikbaar, maar via een omleidingsroute.

Bereikbaarheid 


13 – 14 december

In de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 december is het bedrijventerrein alleen bereikbaar via de aansluiting van de Televisieweg op de Havendreef. De omleidingsroute is via de Dick Laanweg en de Annie M.G. Smidtweg. Vrachtverkeer rijdt over de A6 door naar afrit 3 Almere- Stedenwijk.

14 – 15 december

In de nacht van dinsdag 14 op woensdag 15 december zijn er werkzaamheden op de Televisieweg/ Antennestraat vanaf de inrit Havendreef tot en met de Versterkerstraat en op Televisieweg tussen de Camerastraat en de Luidsprekerstraat. De weg is afgesloten en er staat een omleidingsroute aangegeven. Vrachtverkeer moet via de Hogering/rotonde bij de Audioweg het bedrijventerrein Gooisekant oprijden.

15 – 16 december

In de nacht van 15 op 16 december zijn er werkzaamheden op de Televisieweg/ Antennestraat vanaf de inrit Havendreef tot de Versterkerstraat. De weg is afgesloten en er staat een omleidingsroute aangegeven. Vrachtverkeer moet via de Hogering/rotonde bij de Audioweg het bedrijventerrein Gooisekant oprijden.

16 – 17 december

In de laatste nacht van 16 op 17 december, brengen wij nieuwe putafdekkingen aan. Verkeer wordt hiervoor langs de werkzaamheden geleid door verkeersregelaars. Er zijn geen omleidingen.





Onze Ambassadeurs